Nu är min mammaledighet helt över och jag är tillbaka som vanligt igen. Ska bli roligt att komma igång och träffa er alla.
Ni når mig på 0701 - 477 77 eller 044 - 21 05 70.
Välkomna!
/Lisa

Läs hela inlägget »

Från och med april kommer priserna höjas 20kr på respektive behandling. Priserna hittar ni här.
/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu är snart min mammaledighet över och jag har börjat ta emot bokningar. Ni kan antingen nå mig via sms eller ringa, svarar jag inte lämna ett meddelande så hör jag av mig när tillfälle ges.

Telefon 0701 477 577
Ser fram emot att höra ifrån er.
/Lisa:

Läs hela inlägget »

Nu är jag färdigutbildad gravidmassör. Vilket är helt fantastiskt. Ni hittar mer om gravidmassge under fliken : BEHANDLINGAR - GRAVIDMASSAGE vill ni se priser finner ni det under fliken PRISER. Just nu har jag "klippkort" på gravidmassage.

Jag erbjuder även partnermassage.
Ni kommer tillsammans med er partner/vän, där jag undervisar hur man gör en lättare gravidmassage för hemmabruk. Detta har varit mycket uppskattat och hjälpt till under graviditen.

Välkomna att höra av er om ni har frågor 0701 477 577
Gravidmassage i Kristianstad!

Läs hela inlägget »

Just nu är jag under utbildningen till gravidmassör. Som ni säkert redan vet är jag medicinsk massageterapeut men jag känner att jag verkligen vill specialisera mig inom det. Det händer så mycket och snabbt under en graviditet och som "bara" massageterapeut har jag inte full koll på vad jag kan och inte kan göra med den gravida kvinnan. Under tiden jag gör mina elevbehandlingar har jag märkt hur stor skillnad min nya kunskap har gjort och hur mycket jag faktiskt kan hjälpa den blivande mamman. Man behöver inte ha så ont som många har. Och det är en otrolig upplevelse för mig att kunna finnas där och hjälpa till men framförallt att den gravida kan återgå till sin vardag utan att ha så ont i kroppen. Det är en gåva att få bära på ett barn och med lite hjälp behöver det inte i alla lägen göra så ont.

Just nu har jag mitt erbjudande fram till sista november. Så passa på, det gäller så länge det finns tider kvar.

Gravidmassage - Elevbehandling erbjudande:

1 st 90 min 550:-
3 st 90 min 65å:-

​​​​​​/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu händer det mycket på salongen. Jag kommer att börja renovera min del av salongen nu till valborghelgen.
Nytt golv, väggar- dörrar och tak ska målas, en vägg ska byggas upp, ny massagebänk. Ja mycket spännande nytt kommer att hända. Ska bli så kul. Det kommer bli mycket smidigare mellan kunderna och uppfräschning är alltid kul. Men det jag ser framemot allra mest är den nya massagebänken som förhoppningsvis kommer på fredag eftermiddag. Hoppas innerligt att jag kommer kunna få till samma myshetsfaktor som redan infinner sig i rummet.

/Lisa

Läs hela inlägget »

Denna veckan är der sista chansen att prova på Ansiktszonterapi eller Naturligt facelift för 250:- ordinarie pris kommer sen ligga på 400:- 
Behandlingen tar ca 50 minuter. För att läsa mer om behandlingarna kan du klicka HÄR för Ansiktszonterapi och HÄR för Naturligt facelift.
Boka tid: 0701 477 577
Välkomna

/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu lottar vi ut en tävling på vår Facebook-sida. Var gärna med och tävla. Du finner en länk till vår facebook-sida HÄR
Lycka till

Läs hela inlägget »

Då är vi inne i Januari och det innebär att Bon Vivant har fått nya öppetider. Öppetiderna som gäller nu är följande:
Tisdagar-Fredagar 09.00-18.00, Ringer ni under öppetiden och jag inte svarar är jag i behandling så lämna gärna namn och nummer så hör jag av mig så fort jag kan. Ringer ni utanför öppetiderna så lämna gärna ett meddelade så hör jag av mig så fort tillfälle ges.

Dem nya öppetiderna innebär även att det kommer blir enklare att få tider och jag kommer kunna ta in nya kunder och även nya företag för företagsmassage om intress finns.

Välkomna att höra av er på 0701 477 577
/Lisa

Läs hela inlägget »

Då har vi lämnat 2015 bakom oss och vilket år det har varit för
Bon Vivant. Vi har bland annat kunnat ta in två nya fantastiska behandlingar:

Har ni inte provat på behandlingarna så rekomenderar jag er att testa för det är fortfarande reducerat pris 250:- ord. 400:- 

Det har renoverats lite på salongen och vi har även tagit in lite nya produkter till försäljning. 2016 kommer inte bli sämre utan från och med februari kommer jag enbart satsa på Bon Vivant vilket leder till att det blir lättare att få tider.

Så varför inte starta det nya året på bästa sätt och boka tid för en behandling hos oss. Hjärtligt välkomna nya som gamla kunder.

För att boka tid:
Ring till 0701 477 577 eller besök oss på salongen, Hjärtebackesväg 1 i Kristianstad.
/Lisa


 
Läs hela inlägget »